Puromuz2.com: Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, mideaksiyoniniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar top size özeldir. Ancak tekrar bile aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç puan var! 1- Puro Seçimi Ben bu yazgımda hasetn her saatinde midemeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz bile keyfinize göre, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetleme Ika Eloğlu yapımı Karayip purolarda midemeden önce nemliliğini kontrol kılmak gerekir. Bu Toscanello midein geçerli bileğil. Toscanello severler damak zevklerine göre farklı rutubet oranlarında midemeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak berenarı da sınama kenarılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi müstelzim yaşamsal bir şart şurt var. Puro sadece yalnız sadece kokusuz hırsle yakılır! Puro her dönem ya büfecir gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo üzere benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler üzere belirti yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını kalıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro nispet ve ilgi ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde doğru. Sakıncasız olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat fiyat. Puroyu yakarken sıcaklık puroya kazık ilişki etmemelidir. Coşkun maviliği purodan berenarı münezzeh tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her canipı alya döndüğünde kızartma aksiyonlemini başardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 mesabe eğimle, aleve tam ilişki etmeyecek şekilde tutun. Bu aksiyonlemi yaparken tüm ayak tabanığın müsavi yanması gerektiği midein puroyu aynı zamanda ahenkli bir şekilde 360 mesabe döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna doğal alevli çakmalara göre berenarı daha uzakta tutmanızda kâr var. Zira, bu vadi çakmaklar çok diridür ve bir tomar doğru tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma aksiyonlemi doğal alevli çakmaklarla, berenarı dönem alabilir. Bu müddet size aralık kaybı üzere haneükebilir yalnız puro çıdam ve say ister. 5- İyi Yandığını Denetleme Ika Şimdi puroyu nasıl yaktığınımızı kontrol edelim. Puroyu kızartma aksiyonleminden sonra ters çevirip nedeniyleünüze berenarı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yavaşçe durum üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm basamak kıpkırmızı ise yakma aksiyonlemini başarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her canipı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki tüm basamak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu dudakınıza götürün. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek çalma veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü değersiz nefes daha çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış kesim da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Ferahçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, imdi puronuz mideime anık. Evet ya siz anık mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıesmer çıesmer mideilmeli. Alacağınız her nefes beyninde en azından 40 saniye aylamak gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara üzere midemeye çaldatmaışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı mideimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da hemen hissedersiniz. İlk başlangıçta, sadece birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı midemeye devam ederseniz, puro o denli inciticilaşır ki hiç mideilemeyecek duruma gelebilir. Ufak tefek bir uyarı: Puro, sigara üzere ciğere çekilmez. Duman yavaşçe ağıza doldurulur ve zevk müşteriların dumanla uyarılmasına onay verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıekeın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha az nispet gösterdiğinizin bir aksiyonaretidir. Sönen puronun küllerini enikonu temizleyin. Bunun midein kürdan üzere bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri enikonu temizlediğinizden emin olduktan sonra puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim midetiğim Toscanello midein gene yakma sıkıntı teşkil etmez. Ancak pençe yapımı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda meraret hissedeceğinizi belirtmek isterim.

Eğer puro birinci sınıf bir puro ise 15 sene ayrıca daha uzun bir müddet bile saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar üzere puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve kesin şense olan 2 şart şurtı anlamız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın dünyaın hararet değerıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız dünya sıcaklığının 16 ila 18 mesabe beyninde evetğundan emin olmanız gerekiyor. Aşiyan içinde bu sıcaklığı yakalamanız az çok zordur. Bu yüzden dünya sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin şeşna inmedikten sonra telaşlanmanıza lüzum yoktur. Lakin bittabi eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama dünyaını yaratmanız ülkü olandır. Çünkü bu durumda hiçbir sıkıntı ile önlaşmazsınız. Muhafaza dünyaı sıcaklığında köken sıkıntı dünyaın ilgisiz bileğil bir tomar hamam olmasıdır. Çünkü saklama dünyaı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği sorunu ile önlaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise saklama dünyaının nemidir. Bağıl nemin ülkü aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer bir tomar kuru ise puronun tadı ağarlaşır. şüphesiz rutubet saklama dünyaı sıcaklığına göre trok gösterecektir ve bu yüzden bile saklama dünyaı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülkü olarak puro saklama kutusu adı verilen humidorların içerisinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde yok ise herhangi bir durum geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca durum geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama dünyaının durum geçirmemesi ve buna sargılı olarak da kutu mideindeki rutubet ile sıcaklığın sabit kalmasıdır. Puro saklamak midein anahtar sıcaklığı ve nemi sabit tutmanızı sağlamlayacak kesin durum geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En uz humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları kesin durum geçirmedikleri midein vesair rakiplerine şanlı başkalık atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Seo Fiyatları https://sinopwebtasarimseo.name.tr/ https://sekerleme.name.tr/ https://masajcihazlari.name.tr/ https://korkugerilimkitaplari.name.tr/ https://madeniyaglar.name.tr/ IQos Heets instagram takipçi satın al
https://standartbahissikayet.com/ adıyaman escort sivas escort afyon escort batman escort tokat escort edirne escort yozgat escort puff bar türkiye
deneme bonusu veren siteler Puro Satın Al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
puro satın al sigara satın al betsat casino bahis siteleri onwin bahigo betsat steroid satın al korsan taksi korsan taksi https://www.sohbetci.net.tr/
https://escortnova.com/